Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала в соцмережі незвичайні фото, на яких з'явилася в двох абсолютно різних і яскравих образах, а в підписі до публікації розповіла про створення цих перевтілень.

Читайте Знай в Google News!

"1 або 2? Як же я фанатію від своїх образів в шоу "Золото Геленджика"! Посто ващееее! Згадую як я кожен день кайфувала і мучила дівчат питаннями «розкажіть, а що завтра?!». І кожну зміну моєму захопленню просто не було меж! Дякую видатним дівчаткам: @alinagerman, @horbunova_muah, @eterya, @kaluzhina_k, @tretiakova_muah. Який образ вам подобається більше? Я все-таки за леопард", - написала Асмус у підписі до фото. Фанати зірки в захваті від її нових образів, Христину завалюють компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.