Донька Примадонни російського шоу-бізнесу Крістіна Орбакайте забула про музику і кинулась в садове господарство. Артистка показала шанувальникам нове відео і здивувала.

49-річна російська співачка Крістіна Орбакайте в Instagram оприлюднила відео, як вона порається в саду.

Читайте Знай в Google News!

"Неділю провели на фермі! Запаслися яблуками, овочами і прекрасним настроєм 🥰 🍎 🍏 🍅" - прокоментувала відео Орбакайте.

На відео знаменитість насолоджується збором урожаю, власноруч зриває з дерева яблука у корзину - справжнісінькі дачники-садоводи. Її донька бігає поруч із мамою і тішиться природою.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Користувачі виявили бажання теж завітати на таку ферму, але дехто зауважив, що ферми такого штибу існують лише у США. У штатах всі ферми доступні. Можна поїхати на будь-яку, за будь-якими фруктами і овочами, за дуже символічну ціну, самим набрати все що сподобалося. І таким чином долучитися до природи. І не треба кочувати на дачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте похизувалась польотом доньки понад хмарами

Як повідомляв портал Знай.ua, Крістіна Орбакайте спивається на очах у маленької доньки через орієнтацію сина

Також Знай.ua писав, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.