Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими фото зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі миле фото в незвичайному образі, а в підписі до нього запропонувала фанатам розіграш призів.

Читайте Знай в Google News!

"Дорогі мої коти, ми з дівчатками вирішили влаштувати сюрприз для вас, і подарувати багато дуже класних подарунків! Мій улюблений стайлер Dyson, ну дуже трендова сумка набори косметики, догляди за волоссям і тілом, загалом мільйон всього. Дуже цікаво дізнатися вашу думку, Ви б хотіли такий конкурс і брали участь би в ньому? Потрібна Ваша зворотний зв'язок! Розігруємо призи? MUAH @nemayastyle. Style @vlada_nodrama. Location @gorodskaya_ferm. Photo @me.lenn", - написала Анна Заворотнюк у підписі до фото. Фоловери пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засинаючи її компліментами і відповідаючи на її питання в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.