Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відверто зізналася в інтерв'ю шоу "ЖВЛ", що розлучилася з чоловіком, російським бізнесменом Олександром Комковим, а неполадки в особистому житті почалися ще в грудні-місяці. З моменту їх пишного весілля у Венеції, де Аліна поміняла цілих 5 суконь нареченої, пройшло менше року.

Зокрема, красуня не впадає у відчай і зазначає, що життя триває. У дівчини насичений робочий графік, наприклад, вона бере участь в зйомках картини "ДНК", де інтригує шанувальників новим образом. Аліна з'явиться на екранах зовсім не попелястою блондинкою, її волосся набуло більш темного, карамельного відтінку. Сама Гросу вирішила поцікавитися, який образ личить їй більше.

у новій картині # ДНК, я постану вже трохи в іншому образі, карамельно-волосої дівчини, грубо кажучи, трохи рудої ♪ І так Питання дня, як мені краще? З блондом або рижулею?)))

Фолловери не пройшли повз і почали голосувати: "не треба блонда. Краще натуральний", " хороша руда 🔥 плюс веснянки)", " з рудим гарно! І волосся виглядає природнішим і здоровішим🌸", "Руденької😊🔥".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.