Фронтмен групи "Антитіла" Тарас Тополя і співачка Alyosha нещодавно стали багатодітними батьками – у них народилася третя дитина. Цю пару не дарма називають найкрасивішою в українському шоу-бізнесі, адже вони несуть свою любов крізь роки і щоразу доводять щирість своїх почуттів. Так, нещодавно співачка Alyosha в своєму Instagram опублікувала трепетне фото з чоловіком, на якому вони позують в красивих образах.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Тарас Тополя і Alyosha відображені на вулиці на тлі густої зелені, вони стоять в обнімку і ніжно дивляться один на одного. Він - в сірому пальто, а вона – в чорному. При цьому можна помітити, що співачка змінила колір волосся і тут вона руда, хоча раніше була блондинкою. У підписі до фотографії Alyosha лише відзначила сторінку чоловіка і залишила смайлик-сердечко. Фанати в захваті від нової фотографії закоханої пари, їх засипають компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше повідомляли, Регіна Тодоренко залізла на руки одруженому красеню.

Як повідомляв "Знай.ua", дружина Тараса Тополі Alyosha вразила метаморфозою після пологів.

Також "Знай.ua" писав, дружина Тараса Тополі Alyosha взялася за лінійку заміряти найважливіше - менше на 5 сантиметрів.