Український продюсер, співак і хореограф Юрій Бардаш вирішив освоювати Куяльник. Він є засновником і продюсером "Quest Pistols", "Нерви", "Quest Pistols Show", "Грибы", Луна та інші. А зараз вирішив виїхати з Києва з метою спільної роботи з новими артистами, одним з яких став латиський бродяга NEKIY NIKO.

Читайте Знай в Google News!

Разом з ним народилася пісня під назвою "Кукушка", опублікована сьогодні, 9 жовтня, разом з кліпом на Youtube. Вони в ролику роз'їжджають по сольовому Куяльнику на шаленому Rage Rod, який був зібраний місцевими хлопцями.

Цей трек запускає проект " Слухай сюди!", ідея якого полягає в пошуку нових артистів. "Отже, п'ять місяців тому було оголошено про створення передачі "Слухай сюди". Я відібрав з усього саме на мій погляд гідне, і готовий представити широкій публіці. Відбираю матеріал, грунтуючись на своєму Особистому почутті розуміння музичної культури", - поділився Юрій Бардаш.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

У своєму житті він зараз зіткнувся з тим, що у нього з'явилося бажання допомагати тому чи іншому артисту після прослуховування демки. Коли йому подобається надісланий матеріал, Юрій займається налагодженням контакту з музикантом, з яким в результаті, якщо все йде рівно, повинна з'явитися якісна музика.

Прем'єра першої передачі призначена на 23 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зловісна хвороба підкосила і Хливнюка з Бумбоксу: "Відчуваю себе як…"

Як повідомляв "Знай.ua", Костюшкін з "Чай удвох" показав "гнилу" посмішку: куріння шкодить здоров'ю

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь розповіла, як знайти принца: "Я вивчала цю тему роками"