Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя в своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. Цього разу артист опублікував кумедне рекламне відео, на якому показав, як зігрітися восени.

Читайте Знай в Google News!

Є дві новини: погана і хороша! Погана: скоро стане зовсім холодно. Хороша: є інші джерела щастя, крім погоди. Не знаю, як у вас, але для мене осінь означає меланхолію і легкі нотки депресії. Але у мене є і порятунок - я обожнюю солодке, що і Вам раджу. Шоколад - це класне джерело серотоніну, щастя і взагалі гарного настрою. У самі похмурі і мерзенні дні рятують тільки любов або любов до TWIX.

Принцип такий: як тільки мені стає занадто холодно вдома, я роблю собі чашку улюбленої кави з TWIX®. Особливо враховуючи той факт, що каву тепер можна пити через ліву паличку TWIX®. Осінь взагалі для того і створена, щоб смачно пити і їсти, погодьтеся. TWIX® теж так вважає, тому вирішив всіх порадувати і заклав кльову акцію. Купуйте TWIX®, реєструйте його на promo.twix.ua або вам допоможе чат-бот у Viber, а можна просто відправити SMS «TWIX» на номер 5585. І все. Чекайте призи від TWIX®. Так просто. Нехай цієї осені і без того нелегкого 2020 у вас буде більше джерел щастя", - написав Дантес у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.