Дочка популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно юна красуня відсвяткувала свій 15-й день народження, а тепер вирішила показати, хто зігріває її в перші холодні осінні дні, ніжно обіймаючись зі своїм бойфрендом і роблячи селфі в дзеркалі.

Так, дівчина приміряла чорну відверту сукню від українського дизайнера Андре Тана, а розкішне довге волосся акуратно зібрала назад, в той час як хлопець Маші виглядав не менш елегантно, надівши білосніжну сорочку і чорні штани. У Сторіс Полякова-молодша також виставила спільний кадр, на якому юні закохані цілувалися на тлі заходу сонця.

Фолловери не пройшли повз: "Машенька, ви дуже гарна пара😍 будьте щасливі разом🥺❤️", "Божої благодаті у всіх починаннях ❤️❤️❤️ Дякую ❤️❤️", "вауууу😍🔥", "На весілля запросиш👉👈", "Гарненькі💖", "Вав🔥які ви класні😻❤", "Дуже гарні❤️", "Боже...Яка краса🥺 🤭 💕", " нереальні😍 😍 😍", "красива пара❤️🔥".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.