Всесвітньо відома американська акторка Шарліз Терон на радість своїм шанувальникам показала дитячий знімок. Так, 45-річна зірка на честь Міжнародного дня дівчаток взяла участь у флешмобі, умовою якого є публікація дитячого знімку і повідомлення про те, чи збіглися тодішні плани на майбутнє з нинішньою ситуацією.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки свіжій публікації Шарліз Терон в мережі Instagram.

Шарліз Терон, фото: Instagram
Шарліз Терон, фото: Instagram

Публікація Шарліз Терон, скріншот: Instagram
Публікація Шарліз Терон, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Тільки тоді, коли дівчинка знаходить в собі сили робити вибір, який змінює її життя, це надихає інших. Це #TheGirlEffect. (Ефект дівчинки). Я думала, що буду фінансово залежною. Я обрала фінансову незалежність.", - підписала публікацію Шарліз Терон.

Втім так і сталося - зараз знаменитість називають однією з найбагатших акторок Голлівуду. Читачі зірки розділилися на два табори. Одні запевняли, що з віком обличчя зірки набуло більш грубих рис і вона втратила свою миловидність. Інші ж впевнені, що зовнішність Шарліз Терон залишилася такою ж ніжною, як і в дитинстві. На фотографії світловолоса Терон з блакитними очима, посміхаючись, позувала в чорній футболці без рукавів.

Шарліз Терон, фото: gettyimages
Шарліз Терон, фото: gettyimages

Варто також нагадати нашим читачам, що Шарліз Терон в списку світових знаменитостей з розбитим серцем. Велика красуня неодноразово намагалася побудувати міцні стосунки і сім'ю - зірка мала романи зі Стюартом Таунсендом, Шоном Пенном та іншими видатними чоловіками, проте досі самотня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, донька Анджеліни Джолі передумала бути хлопцем: Шайло застали в спідниці і з довгим волоссям.

Як повідомляв Знай.uа, полячка схожа на Ірину Шейк - що відомо про нову дівчину Бреда Пітта.

Знай.uа писав, топ-5 зірок, які пожертвували ідеальною фігурою заради ролі в кіно.