Ігор Ласточкін зізнався шанувальникам, що з ним не так, та поставив їм особисте запитання.

33-річний Ігор Ласточкін - відомий шоумен і телеведучий, член Вищої Ліги КВН, наставник "Ліги Сміху" і просто непересічна творча особистість. Нездійснений нафтовик, але золотий артист, Ігор веселий і розумний, він - чарівна і неординарна людина, яку підтримує численне військо шанувальників, що розростається з кожним днем.

А сам Ігор Ласточкін, який після походу Зеленського в політику приєднався до "Кварталу 95", часто тішить публіку не лише на сцені, а і яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу Ласточкін поділився з підписниками своїми переживаннями.

Комік розмістив фото, на якому він вмивається з милом, і зізнався, що робить це досить часто, оскільки терпіти не може чорних точок на обличчі.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Ігор зізнався, що коли бачить їх на обличчі співбесідника, то просто перестає його чути. Його сповнює єдине бажання - "впитися в обличчя і видавити їх".

"Я один такий? Що зі мною не так?", - запитав у шанувальників Ласточкін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Ласточкін показав кумедні фото з сином

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній друг Зеленського Ласточкін нарешті з'явився на публіці

Також Знай.ua писав, Ткач з "Кварталу 95" похвалився відпусткою з дівчатками.