Вже цієї осені відомий український мандрівник і тревел-документаліст Антон Птушкін повертається в ефір з авторською програмою

Вже скоро глядачі зможуть насолодитися телепрем’єрою другого сезону унікального проєкту, створеного відомим українським мандрівником Антоном Птушкіним. Після успішного старту "Великих випусків з Антоном Птушкіним", який відбувся цієї весни на "1+1", шоу повертається з новими подорожами та дивовижними пригодами у найрізноманітніших країнах і континентах.

Антон Птушкін, фото 1+1
Антон Птушкін, фото 1+1

На глядачів чекають 7 серій, у яких Антон Птушкін подорожуватиме Європою, Балі, Швейцарією, Саудівською Аравією та Азорськими островами. А також потрапить на легендарний фестиваль Burning Man в Америці.

Особливістю тревел-шоу є те, що кожен випуск створений лише однією людиною - Антоном Птушкіним, який подорожує по світу без продюсерів, режисерів, знімальної групи і заздалегідь прописаного сценарію. Він сам є і автором і ведучим проєкту, сам займається і вибором країни, і зйомкою, і монтажем та озвученням. Як жартує сам Антон, його знімальна команда - це два дрони, три камери та один автомобіль.

Антон Птушкін, фото 1+1
Антон Птушкін, фото 1+1

У форматі авторського тревел-блогу мандрівник занурює глядачів в особливу атмосферу міст, країн та регіонів. У кожному випуску Антон намагається не тільки показати найцікавіші та найпопулярніші туристичні місця, але і розповісти про місцеву культуру, історію, закони та правила. Крім того, він також старається знайти вихідців з України, чи знайомиться з місцевими жителями, щоб дослідити нетуристичну сторону країни.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Не скупиться Птушкін і поділитися корисними порадами та лайфхаками з іншими мандрівниками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Орла і Решки" Птушкін відкрив Австралію з неймовірної сторони

Як повідомляв портал Знай.ua, Антон Птушкін вляпався у проблеми на угорському кордоні.

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко рекомендує подивитись новий випуск тревел-шоу Птушкіна з Балі.