У новому випуску "МастерШеф" на СТБ судді дали карт-бланш учасникам-аутсайдерам, яких обирають у команди завжди в останню чергу. Вони отримали можливість визначити 7 продуктів, з яких повинні приготувати дві ресторанні страви. Випробування нового випуску змогли подужати не всі.

Читайте Знай в Google News!

У другому конкурсі учасники розділилися на 2 команди, а капітани повинні були залишити іншим зрозумілі підказки. Але деякі з них тільки більше заплутали один одного.

У першому конкурсі чорний фартух отримав Олексій, а в другому вся команда синіх сильно розлютилася на Юлю, яка не перевірила духовку з медальйонами.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У підсумку на Битві чорних змагалися за право залишитися на проекті Юлія, Олексій, Мірра і Роман. Їм надали можливість приготувати по одній страві на свій розсуд, але не все так просто.

Учасників вивезли в ліс і змусили саме там шукати інгредієнти. Конкурсантам виділили тільки вудки, пакетики з опаришами і сокири. За 2 години часу і з невеликою допомогою фіналіста 2 сезону шоу "МастерШеф. Професіонали " Едуарда Канаряна вони повинні були приготувати їстівні і смачні страви з лісової кухні.

Юля подала равликів, фаршированих грибами. Роман представив суддям фарширований равликами гриб і долму із зелені і овочів. А Мірра здивувала Володимира Ярославського смаковими властивостями риби на яблучному пюре.

Олексій Жидких вирішив здивувати суддів тартаром з равликів, але судді Ользі Мартиновській навіть не вдалося прожувати страву. Інгредієнти виявилися погано промитими. Саме він і покинув проект у новому випуску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, кухарі-аматори на "МастерШеф" зіграють у кулінарного Шерлока Холмса.

Як повідомляв Знай. ua, кулінари-аматори на "МастерШеф" без слів приготують відоме блюдо, мінімум підказок і годину часу.

Також Знай. ua писав, що кулінари-аматори " МастерШеф "дивували суддів кмітливістю, хто приготував пасту" як в кафетерії на хуторі " і вилетів з проекту.