Відомий шоумен і телеведучий, член Вищої Ліги КВН, наставник "Ліги Сміху" і просто непересічна творча особистість - 33-річний Ігор Ласточкін показав оригінальну штуку для чоловіків. Шоумен справді кмітливий і винахідливий не лише у роботі. У цьому ще раз переконались численні шанувальники, побачивши Ласточкіна в оригінальній масці на обличчі. Про це він написав пост у соціальній мережі Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

"Дуже зручна річ! І маска, і шарф, і захист від ляпасів!", - написав Ласточкін і поділився з підписниками своїми переживаннями.

Комік розмістив фото, на якому він у модній чорній кепці, а на обличчі у ньогго універсальний засіб захисту від коронавірусу - маско-шарфо-балаклава.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Ігор зізнався, що це дуже зручна річ від ляпасів і спрвокував масу цікавості у коментарях, невже у нього є привід для цього?!

"И что есть повод бля пощёчин?)", "Балаклаву одень", "Смешно смотреть как козалось бы не глупые люди превращаются в идиотов,стадо баранов 😂", "Ласточкин! Не пугай.!", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Ласточкін показав кумедні фото з сином

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній друг Зеленського Ласточкін нарешті з'явився на публіці

Також Знай.ua писав, Ткач з "Кварталу 95" похвалився відпусткою з дівчатками.