Соня Євдокименко-внучка легендарної радянської та української артистки Софії Ротару. Дівчина вже побувала на обкладинках журналів, вона, як і бабуся, співає, а також навчається в Нью-Йорку, звідки викладає яскраві фото і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу Соня показала в мережі чарівні знімки, на яких з'явилася в незвичайному образі на вулиці в Нью-Йорку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на прогулянку Соня вийшла в сильному вбранні - на ній об'ємний бежевий кардиган цікавого фасону, під яким ледь помітно Темний топ. Волосся моделі розпущене і покрите модним білим капелюхом, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до фотографії Євдокименко написала:" У той час, як місто стає свіжим і золотим, жителі Нью-Йорка ходять по вулицях у своїх улюблених кашемірових тонах, зосереджені і такі неймовірні". Фоловери дівчини не пройшли повз і почали активно обговорювати її публікацію, засинаючи компліментами і питаннями про те, куди це вона пропала на кілька днів, що не публікувала нові фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.