Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому приписують роман з Ані Лорак, ошелешив шанувальників новою фотографією з обручкою. Несподіваний знімок з'явився в Stories Instagram артиста.

Читайте Знай в Google News!

На фото він позує для Селфі і показав в кадрі праву руку з кільцем на безіменному пальці. Крім того, поруч з цим була інша Stories, де він обіймається з кліпмейкером Аланом Бадоєвим.

Однак виявилося, що кільце – всього лише частина його образу для зйомок нового кліпу. Хоча фанати і не відпускають надію коли-небудь побачити його з коханою у весільних образах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Сергій з'являвся в обіймах свого колеги і друга Влада Топлова. "Smash!!"- відомий з 2000 по 2006 рік російський поп-дует, солістами якого виступали Влад Топалов і Сергій Лазарєв. Його творцем і продюсером до 2005 року виступав бізнесмен і батько одного з учасників Михайло Генріхович Топалов.

Владу тоді було 15 років, а Сергію — 17. Проте вже тоді підприємець негативно висловлювався про сексуальну орієнтацію Лазарєва. Зараз же співак, який представляв Російську Федерацію на конкурсі "Євробачення-2016" опублікував в Stories Instagram чорно-білу фотографію з Владом Топаловим, яку підкреслив трьома червоними серцями збоку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, любовну ідилію Лорак і Лазарєва затьмарила яскрава блондинка, не відходила ні на крок.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак підкорила Нью-Йорк прозорою блузкою, "коханець" не витримав.

Також Знай. ua писав, що Лазарєв опублікував романтичне фото з одруженим Топаловим, тато не схвалить.