Ігор Ласточкін – талановитий український актор, телеведучий, гуморист, шоумен і капітан команди КВК "Збірна Дніпропетровська". Крім того, він часто радує багатотисячну аудиторію на своїй сторінці в Instagram яскравими публікаціями.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 33-річна зірка "Кварталу 95" поділився свіжим кадром, на якому зображений на ліжку з закритими очима і відкритим ротом. У підписі до фото Ласточкін зізнався, що лаявся матом уві сні.

"Матюкався уві сні! До чого це? Є у мене тут тлумачі снів з ненормативною лексикою? #шахиматвосне", - написав комік.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Це до грошей😀😀😀", "Вам належить з'ясування відносин!🤛🤜👊", "Матюкатися уві сні – зробите непорядний вчинок; до гріхопадіння; необхідність морально очиститися і сповідатися", "МДА.. Хто ж не дає наяву матюкатися? 🤔", "Матюкається уві сні означає, що вас щось не влаштовує наяву. І що накопичилася негативна енергія та її треба скинути", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, друг Зеленського з кварталу Ласточкін винайшов унікальний засіб для чоловіків: "І маска, і захист від ляпасів".

    Як повідомляв портал Знай.uа, магія репера Потапа зняла штани з Ігоря Ласточкіна.

    Також портал Знай.uа писав, що друг Володимира Зеленського з "Квартал 95" Ігор Ласточкін розповів про сина: "Не повторюйте наших помилок".