Відома українська телеведуча, зірка шоу "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість поностальгувала по Туреччині і морю з блакитною водою, де вони з чоловіком Юрієм Горбуновим і їх маленьким сином Іваном відпочивали ще влітку.

Так, артистка згадала, як борознила морські простори на білосніжній яхті, насолоджуючись спекотним сонечком, примірявши чорне монокіні і доповнивши пряжний образ солом'яним капелюшком, а також сонцезахисними окулярами із золотим ланцюжком. Красуня зізналася, що дуже сумує за подорожами, особливо в теплі краї, блиснувши при цьому розкішною стрункою фігурою.

Треба на море :) або в Париж :) різні місця, але поки майже однаково не досяжні. фото заряджене на виконання бажань 😂 😂 😂 а де б ви хотіли зараз опинитися? :)

Фолловери не пройшли повз, відповідаючи на питання Катерини: "сніг просто шик.!!! Хочу до теплого моря.", "Ой, Катя спасибі!!!! Куди-небудь, аби швидше закінчився короновірусний бардак)🌞 👍 🌹❤️", " хотілося б зараз бути на Мальдівах і, ні про що не думаючи, насолодлюватися тишею, шумом моря і спокоєм 😊".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще