Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, і цього разу показав ніжні фото, на яких позує з Дашею, а в підписі до посту похвалився дивовижним кільцем.

Читайте Знай в Google News!

"За останні два десятки років відносини і взаємодія з грошима сильно змінилися. Нікого зараз не здивувати оплатою телефоном або годинником, це знайоме всім справа. Але я все ж спробую вас вразити. Вже кілька тижнів я тестую кільце від @oschadbank_official, яким можна оплатити будь-яку покупку. Вважайте, це така ж карта, просто виглядає по-іншому. Кільцем максимально зручно користуватися, адже воно не вимагає ніяких додаткових зусиль: воно не боїться води або пошкоджень і не потребує підзарядки. При цьому всі платежі проходять максимально безпечно і швидко за допомогою простого торкання руки. Поки їх всього 1000 штук в Україні. Хочете і собі таке? Може щось придумаю", - написав Микита в підписі до фото.

Микита Добринін, скрін поста в instagram
Микита Добринін, скрін поста в instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.