Всесвітньо відомий американський актор Арнольд "Залізний Арні" Шварценеггер нещодавно не на жарт стривожив своїх шанувальників. Так, днями Шварценеггер переніс операцію на серці – йому замінили клапан аорти. Арнольд розповів, що операцію зробили в клініці Клівленда (штат Огайо).

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням самого Арнольда Шварценеггера в мережі Instagram.

Публікація Арнольда Шварценеггера, скріншот: Instagram
Публікація Арнольда Шварценеггера, скріншот: Instagram

"Завдяки команді клініки в Клівленді у мене тепер новий аортальний клапан на додачу до клапана легеневої артерії після попередньої операції. Я відчуваю себе фантастично і вже прогулявся по Клівленду, оглянувши чудові статуї в місті", - написав 73-річний актор.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Арнольд Шварценеггер відчуває себе фантастично і вже зміг здійснити прогулянку по Клівленду. До посту він прикріпив фото з лікарняної палати і ще кілька фотографій з пам'ятниками, зроблених під час прогулянок містом.

Як відомо, аортальний клапан забезпечує потік крові з лівого шлуночка серця в аорту. Припинення його нормального функціонування загрожує важкими кардіологічними наслідками. Для їх запобігання клапан змінюють.

Варто також нагадати нашим читачам, що навіть у свої 73 роки актор активно займається спортом, в тому числі і вдома. А ось в юності саме захоплення "залізом" і принесло йому всесвітній титул в бодібілдингу і славу. А його шлях починався в спортзалі Gold's, де знімали документальний фільм і повз який він зараз проїжджає під час своїх велосипедних поїздок. Pumping Iron або качаючи залізо - документальний фільм 1977 року про те, як по всьому світу бодібілдери готувалися до змагань Містер Олімпія і Містер Всесвіт.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, covid-19 атакує Білий дім: після інфікування Трампа виявили нових заражених.

Як повідомляв Знай.uа, Ванга передбачила долю Дональда Трампа, весь світ стежить за словами "Балканського Нострадамуса".

Знай.uа писав, на заздрість Шварценеггеру: чемпіонка світу з бодібілдингу в коротких шортиках посвітила потужним тілом.