Анна Заворотнюк - 24-річна дочка відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими кадрами зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі сумне осіннє фото, на якому позує в цікавій локації. Перед камерою Анна з'явилася в незвичайному світлому вбранні, але на її обличчі сумні емоції.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Заворотнюк написала: "Як багато сил жінка черпає від самої землі, від природи, навіть з надр землі. Жінка народжує дітей, як і сама природа народжує все живе на землі. Адже не дарма ж кажуть, що, пройшовши босоніж по землі, земля знімає все погане, заряджає енергією і дає людині сили і жіночу красу. У лісі знайти дерево, обійняти його, постояти і дерево щедро віддає тобі силу свою. Одним словом, чим ближче людина до природи, до землі, тим вона сильніша, гармонійніша і піднесеніша. А ви відчуваєте зв'язок з природою?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще