Популярний український актор-комік і шоумен Ігор Ласточкін, який після відходу Зеленського в політику приєднався до "Кварталу 95", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Так, цього разу зірковий красень показав кумедне фото, на якому робить щось дивне.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на знімку ігор сидить в тьмяному приміщенні, він фотографує себе сам. На ньому Бежева толстовка і темна кепка на голові, також видно медичну маску, яку він чомусь не зняв. Зате доклав до обличчя білий стакан. У підписі до фотографії Ласточкін написав: "Як ви ставитеся до перешкод на шляху до вашої мети? Віддаєте перевагу подолати або обійти, напролом або інтелектуально? І взагалі з якими перешкодами ви стикалися?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Ласточкіна, засинаючи його компліментами і жартами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, колишній друг Зеленського Ласточкін нарешті здався на публіці.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ткач з "Кварталу 95" похвалився відпусткою з дівчатками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ігор Ласточкін розбавить "Лігу сміху" "українським Джокером".