Пам’ятаєте стіни своєї кімнати, коли вам було тринадцять років? Переконані, що як у більшості, вони були завішані постерами із зображенням кумирів. А от учасниця шоу «Хто зверху» (Новий канал) акторка «Жіночого Кварталу» Оля Жуковцова розказала, що вона в підлітковому віці збирала календарики із секс-символом 90-х. Здогадались, про кого йде мова?

– Я мала величезну стопку календариків із зображенням EL Кравчука, – розповідає Оля. – Використовувала їх, як карточки для гри. Щоразу вигадуючи нові забавки.

EL Кравчук, фото Viva.ua
EL Кравчук, фото Viva.ua

Такий факт про себе Оля розказала під час конкурсу «Правда чи брехня». А її супернику – ведучому Сергію Притулі, треба було вгадати, чи це правда. Акторка з таким захватом поділилася історію, що звісно, телеведучий повірив. Й не прогадав!

Сучасні підлітки не зрозуміли б такого захоплення. Колекціонування постерів, календариків, наклейок із зображенням кумирів набуло популярності у 2000 роках. Більше того, тоді на шкільних зошитах та щоденниках використовували обличчя селебритіс. Тож встояти від таких маркетингових пропозицій було неможливо.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Вмикайте щочетверга о 19:00 шоу «Хто зверху?» на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність