Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників - виявляється, красуня стане мамою вдруге. Варто відзначити, що Ілона та Іван також виховують маленьку доньку Валерію.

Так, щаслива танцівниця вже встигла виставити трепетні кадри з пологового будинку, де 11 вересня о 18:25 з'явився на світ їх з чоловіком довгоочікуваний син. Хлопчика назвали Домінік, адже про свою вагітність Ілона здогадалася ще на відпочинку в Домініканській Республіці, зріст і вага малюка - 52 сантиметри, 3 кілограми і 40 грам. Радісна матуся вирішила поділитися головними порадами про грудне вигодовування малюка, перш за все порадившись зі своїм лікарем. Як виявилося, варто постаратися притримуватися декількох важливих правил, щоб період грудного вигодовування не перетворився на періодичні муки.

факти про грудне вигодовування і як налагодити ГВ! Дорогі матусі і майбутні матусі, хочу поділитися з вами важливими і цікавими фактами / порадами про ГВ 🤱 🏻виходячи зі своїх спостережень і рекомендацій лікарів ️ ️ 👌 Годування грудьми - це природний процес, який повністю задовольняє всі базові потреби дитини. Молоко містить оптимальне співвідношення БЖУ, вітамінів, гормонів, лактобактерій і ін. Також в молоці мами є антитіла, які захищають вашого малюка від інфекцій. Склад молока може змінюватися в залежності від потреб дитини в даний момент. Годування грудьми допомагає швидше відновитися після пологів. Розмір і форма грудей не впливають на кількість молока. Принципи успішного ГВ: ✅Протягом 1 години після народження малюка прикладання до грудей ✅спільне перебування мами і Лялі після народження ✅правильне прикладання малюка до грудей ✅годування малюка на першу вимогу ✅годування можуть бути через кожні 2-3год, щогодини і так звані кластерні годування(малюк їсть серіями протягом тривалого часу перебуваючи на грудях) ✅до кінця першого місяця життя діти поступово самі формують режим дня і прийом їжі ✅дуже важливі️ ️нічні годування груддю ✅малюк, який знаходиться виключно на ГВ не потребує допаювання водою ️ ️ ✅груди не вимагають частого миття (це призводить до видалення захисного бактерицидного шару жирів з ареоли і соска, що може бути причиною саден, подразнення і тріщин) ✅ Додаткові зціджування не потрібні. При правильній організації вигодовування молока виробляється рівно стільки, скільки потрібно дитині. Зціджування необхідно при проблемах: вимушене розлучення матері з дитиною, лактостаз або вихід мами на роботу і т. д. ✅ Небажано використання пляшечок і пустушок. Вони можуть спровокувати такі проблеми: мало молока, травми сосків і занепокоєння під грудьми. Якщо необхідне догодовування, то його слід давати тільки з несмоктувальних предметів (чашки, ложки, стаканчика, піпетки або шприца без голки). Мені здається при 1🤰 🏻 я була просто "салагою" і не знала навіть і половини,про що зараз написала️️. Тож беріть на замітку і діліться своїми рекомендаціями.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова розповіла, хто в родині заробляє більше.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" згадала про часи до слави

Також портал "Знай.uа" писав, що Ілона Гвоздьова після "Танців з зірками" видала, як поєднувати вагітність і спорт