Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Вікторія, виставила кумедне архівне селфі, на якому позувала ще у футболці і шортах, насолоджуючись теплими літніми днями. Так, дівчина приміряла ще й захисну маску яскраво-рожевого кольору із зображенням посмішки, розповівши про те, наскільки в нашому житті важливий гумор і вміння сміятися над собою.

Вікторія зізналася, що обожнює людей з почуттям гумору, а також впевнена, що він є ознакою високого рівня інтелекту. Також ця позитивна риса характеру допомагає людям простіше ставитися до проблем, створюючи сприятливий емоційний фон для їх вирішення.

Вмієте сміятися над собою? А гумор в свою сторону приймаєте з позитивом? Завжди любила людей з почуттям гумору ..😃 Та й над собою не проти посміятися 😂..))) Мені здається, що це особливий дар ! Кажуть , що гумор - це ознака розуму, це психологічна особливість людини, яка дозволяє оцінювати те, що відбувається з комічної точки зору. По факту, ми всі народжуємося з цим умінням, але розвивається воно у кожного по-різному... Мені здається, що на це впливають навколишнє середовище, темперамент, характер і інші фактори.. Тож, до чого я це все...))) Яким би не була серйозною людина, вона завжди залишається людиною, і гумор допомагає їй проявляти людські якості. Володіти почуттям гумору-значить простіше дивитися на повсякденні проблеми, створюючи сприятливий емоційний фон для їх вирішення. Спілкуватися з людьми з розвиненим почуттям гумору – значить, формувати навколо себе коло спілкування, що сприяє цьому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше