“Жіночого кварталу”, любить ділитися деталями свого життя і роботи з підписниками в соціальній мережі “Інстаграм”. Світлини з роботи, відпочинку, портрети і роздуми - все це можна знайти на персональній сторінці артистки. Цього разу зірка поділилася неймовірно атмосферним осіннім фото, особливістю якого став вибір образу: темні окуляри, капелюх та схоже на плащ пальто дечим нагадують образ класичного секретного агента.

Читайте Знай в Google News!

На фотографії, викладеній на власній сторінці артистки у соціальній мережі “Інстаграм”, жінка позує на тлі осінніх дерев. Під ногами - килими з жовтого листя. На Кравець красиве пальто кольору беж з великими кишенями і паском. Великі сонцезахисні окуляри, волосся зібране назад. Акцентом світлини є великий капелюх, який артистка триває на рівні пупа. Капелюх - чорний, тому перегукується з окулярами. Світлина дуже атмосферна, артистка підписала її так: “Капелюх-атрибут неспішності, якийсь інший не мегаполісного життя, коли не потрібно бігти стрімголов”. Підписникам припав до вподоби цей портрет, вони закидали зірку компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.