Днями в ефірі телеканалу СТБ відбулася прем'єра нового шоу "Холостячка". І якщо в "Холостяку" за серце красеня борються кілька десятків дівчат, то у "Холостячці", відповідно за серце героїні будуть боротися чоловіки. Головною героїнею нового шоу стала акторка, яка виконала головну роль в гучному серіалі "Кріпосна", і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина. Нещодавно у своєму Instagram зірка показала яскраве фото, а в підписі до нього подякувала фанатам за підтримку.

Читайте Знай в Google News!

"Улюблені мої! Вітаю нас! Наше ком'юніті зростає! Вже 300 000! Як же я вам вдячна! Як багато всього прекрасного прийшло в моє життя з появою і зростанням моєї сторінки! А найголовніше я ніколи не відчуваю себе самотньо, ви даєте мені таку кількість підтримки, прийняття і віри, якого в моєму житті не було ніколи! Стільки теплих слів, компліментів і вашої уваги в моєму Директі завжди! Але ж увага - це найцінніша енергія в цьому світі! Для вас я хочу бути ще краще, професійніше і успішніше. Я впевнена, що все хороше, що ми помічаємо в інших, все чим захоплюємося ми залучаємо у своє життя, все що Ви так високо оцінюєте в Мені, все це з'являється і у Вашому житті! Це звичайно дивно, мені досі складно віриться, що все це зі мною. А кожному з вас Я бажаю ніколи не здаватися. Грайте це життя і завжди вірте в краще! Обіймаю, люблю, ціную, дякую від щирого серця. Ваша Misha", - написала Ксенія в підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, чоловіки з радістю біжать на кастинг "Холостячки" – Решетник розкрив пікантні деталі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Україні проміняли "Холостяка" на "Холостячку", подробиці нового реаліті.

Також портал "Знай.ua" писав, що переможниця "Танців з зірками" Мішина розкрила подробиці інтимних сцен.