Відомий український актор і гуморист, зірка "Кварталу 95" Юрій Великий прокоментував свою пародію на Максима Галкіна. Відомо, що не так давно Галкін пародіював президента України Володимира Зеленського.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських телеканалів.

Максим Галкін записав відео стосовно 5 питань глави держави. Зі свого боку пародист Зеленського в "Кварталі" відреагував на цю публікацію і записав ролик, де розкритикував пародію чоловіка Алли Пугачової.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Юрій Великий розповів, що ідея цього ролика не Зеленського. Більш того, гуморист і сам хотів записати пародію на "5 питань", втім, потім побачив відео Максима.

"Незважаючи на текст цього відео, незважаючи на тему, з професійної точки зору я дивився, як він зробив це пародію. З нещодавнього часу я прихильник Максима, мені подобається те, що він робить. Він дійсно талановитий, професійний пародист. Але цю пародію, мені здалося, що він зробив не дуже якісно. Наш президент - він не говорить так, як це зробив Максим, у нього оксамитовий тембр голосу, він так мружить око і губи так складає... Тому я показав йому, як би це правильно було б зробити. І взагалі, над новим образом треба трохи більше працювати", - заявив Юрій Великий.

Варто також нагадати нашим читачам, що Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне сімейне фото, показавши, як їх з Примадонною дітки, Гаррі і Ліза, збираються вранці до школи. Так, артист пожартував, що в школу першокласники ходять, як на свято, про що зовсім не свідчили сумні обличчя брата і сестри.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Максим Галкін показав Молодий талант і майбутню заміну Пугачової: "Її не знають".

Як повідомляв Знай.uа, від Пугачової після схуднення залишилися одні кістки, вже не в силах співати: "Жир відкачали, рот перекошений".

Знай.uа писав, Галкін жахнув навантаженнями їх з Пугачовою дітей в елітній школі: "Ніби з дому виганяють".