Молода матуся і дружина Євгена Петросяна показала миле фото і похвалилася своєю знахідкою в шафі.

Тетяна Брухунова-31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною – актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram, і в цей раз красуня показала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі, а в підписі до нього поділилася історією незвичайної знахідки в шафі.

Читайте Знай в Google News!

"Важко повірити, але вчора вранці я знайшла в шафі Абсолютно нове пальто з етикеткою. Не відразу збагнувши, як таке взагалі можливо все ж згадала, тренч в холодно-оливковому відтінку приїхав до мене з Петербурга акурат в день початку загальної ізоляції. Як наслідок вигуляти його минулої весни я не змогла. Вихід у світ довелося відкласти на пів року і ось вчора я в образі» одягла все краще відразу " вийшла на вулицю. Чесно кажучи, до тренчу-пальто я завжди була байдужа. Мені ближче класичне двобортне або пальто-кокон. Але це виявилося не тільки теплим, але і дуже зручним. Під нього я натягнула товсте Худі і відразу опинилася в тренді. Чи варто говорити, що бирка на пальто говорить #шьемвПетербурге", - написала Тетяна в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.