Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя в своєму Instagram.

Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. Цього разу артист опублікував миле фото, а в підписі до нього підказав українцям, як боротися з негативом.

Читайте Знай в Google News!

"Без чого не можна прожити? Без фрази "Доброго часу доби", без слів "грошики, "чоловічок", без кашлю в залі при повній тиші (це не про коронавірус). Не можна вранці встати раніше своєї коханої людини і тихо змити воду, не можна не вірити в прикмети, тому що варто тільки чорної кішці пройти перед тобою і ти, як дурень, стоїш і чекаєш поки хтось пройде. Або набираєшся хоробрості і переходиш сам, використовуючи захисне закляття — плюнути три рази через плече.

Не можна висловлювати свою думку, тому що твоя свобода закінчується там, де починається свобода іншого, або точніше, думка більш сильної сторони (хоча, скоріше не сильною, а самої кричущої). Багато чого не можна! Але можна прийти додому, закритися в туалеті і подумки всіх об*срати перемогти у всіх суперечках, зробити все, що ти хочеш. Потім спокійненько встати, вмитися і повернутися туди, де багато чого не можна. Ну, це мій метод звільнення від негативу. А Ви чим користуєтеся?",- написав Дантес у підписі до фото.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.