Євген Петросян - один з найвідоміших акторів і коміків на пострадянському просторі. Незважаючи на солідний вік, він досі продовжує виступати на сцені і веде публічне життя.

Нещодавно Петросян захворів на коронавірус, і деякі ЗМІ почали поширювати інформацію про те, що Євген Ваганович перебуває у вкрай важкому стані. Однак на каналі адвоката Петросяна в Instagram з'явилася офіційна заява про те, що відомий комік нарешті одужав.
Адвокат Жорін опублікував заяву про те, що Євген Ваганович нарешті вилікувався від COVID-19. Він заявив, що нарешті прийшли результати повторного ПЛР-тесту, які виявилися негативними.


Крім того, Жорін зазначив, що "одна дамочка повинна припинити робити вкидання". Очевидно, він мав на увазі колишню дружину Петросяна Олену Степаненко, яка за час хвороби Петросяна кілька разів заявляла про те, що йому стало гірше, і він знаходиться у вкрай важкому стані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадавши, дружина Петросяна Брухунова перетворилася на Карлсона, збирається пустувати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.uа" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях - не любить запивати.