Анна Заворотнюк - донька легендарної актриси Анастасії Заворотнюк, яка зараз проходить курс лікування від важкого онкологічного захворювання. Анна активно займається блогерською діяльністю, і за її життям стежать десятки тисяч читачів з усього пострадянського простору.

Анна регулярно публікує пости з цікавими роздумами про життя. Черговий пост, опублікований 4 листопада, був присвячений пандемії коронавірусу.
Анна опублікувала фотографії з чергової фотосесії.

На цих фото вона в білому топі і елегантною капелюсі, яка створює солідний образ. Заворотнюк-молодша поміркувала про пандемію COVID-19. У своїх роздумах, Анна звернула увагу на те, що наш світ під час пандемії може врятувати доброта. Вона закликала людей стати добрішими і терпимішими один до одного, і це допоможе змінити світ і кожну людину.

Користувачі активно відреагували на публікацію Анни. Всього за 7 годин вона набрала більше 3.5 тисяч лайків. Дискусія в коментарях також була досить активною.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.