Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть незважаючи на звинувачення в піарі, Микита і Даша Квіткова залишилися разом, почали жити, а не так давно навіть зіграли весілля.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 22-річна дівчина поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram цікавим фото, на якому не видно її обличчя. Зате Квіткова оголила плечі та ключиці, а в підписі до фото залишила романтичний вірш.

"Я рахував кроки, від Юпітера до тебе/від Єгипетських руд, пірамід, до самого себе. Від астрофізичних величин, атомів і частинок, до твоїх пальців, волосся і твоїх ключиць./" - загадково написала Дарина.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Просто вау😍😍", "Дуже красиво 😍", "Ніжність😍", "Дуже гарно написано і фото ніжне", "Супер🧡", "Дуже круто ❤️❤️❤️", "Дуже ніжне фото вийшло 😻", "Просто до мурашок 💞", "Красивий вірш😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

      Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

      Нагадавши, дружина "Холостяка" Добриніна почала розмовляти з магазинними чеками: "Він мені сказав".

      Як повідомляв портал Знай.uа, ексхолостяк Добринін похвалився дивовижною каблучкою, і це не обручка.

      Також портал Знай.uа писав, Квіткова несподівано видала інтимний ритуал з "холостяком" Добриніним.