Український комік Юрій Ткач разом з дружиною Вікторією вирішили розділити хобі їх доньки Лізи і теж стали на роликові ковзани.

Читайте Знай в Google News!

Про це написала сама Вікторія Ткач на своїй сторінці в соціальній мережі "Інстаграм".

"Як же це круто. Коли хобі твоєї дитини, стає сімейним", — написала Вікторія у підписі до короткого відео, на якому можна побачити напружені спроби батьків оволодіти ковзанами у приміщенні спеціально обладнаного ролердрому.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У ролику Вікторія та Юрій намагаються виконати вправи початківців. Хоч і не без складнощів, дорослі чоловік і дружина все ж стають на ковзани і рішуче проїжджають невеликі відстані.Тим часом їх донька Ліза показує куди більшу вправність і легкість у цьому спорті.

"У нас щось, ніби як почало виходити 😅 ... Не такі вже ми й безнадійні", - написала дружина у підписі до сімейного фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність