Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедний кадр, на якому позував зі своєю дружною і веселою сім'єю - дружиною Вікторією і їх 6-річною красунею-донькою Лізою, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі". Так, артист і його найрідніші дівчатка вирушили активно проводити час, навіть незважаючи на холодну осінь, відвідавши роллердром в одному зі столичних торгово-розважальних центрів.

Шоумен зізнався, що вони з коханою вперше стали на ролики саме завдяки їх донечці. Дівчинці дуже подобається її нове хобі, до якого зіркові батьки поставилися дуже відповідально, не забувши купити Лізі шолом та інший захист.

Завдяки #крошкаlizi😘 , вперше стали на роліки, з @viktoriya_tka4 ))) Хто з нами? )))

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті: "@yuriy_tkach Юрчик, ти тільки ставши на роліки і вже стрункий!👍 😃 👏 🔥 ", "Дуже гарна сім'я!!!🔥 💖 ", "Вау) які щасливі))) прям випромінює позитивну енергію фото)))"," очуміти, яка Вікуля стройняшка😍"," сім'я просто супер, молодці!❤️❤️❤️🔥😍🔥", "Які ви спортивно Класні🙃🙃🙃🙃❤️❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше