Багато шанувальників просто не вірили чуткам про те, що популярний гуморист у свої 75 років знову став батьком, поки сам не представив суспільству нового спадкоємця. Відомо, що від першого шлюбу у нього є вже доросла донька Вікторина.

Читайте Знай в Google News!

Також відомо, що в нинішньому шлюбі зі своєю помічницею Тетяною Брухуновою цього року з'явився син, названий на честь діда Ваганом. Про цю історію нагадують російські ЗМІ.

Євген Петросян, Олена Степаненко та їхня донька Вікторина, фото rusevik
Євген Петросян, Олена Степаненко та їхня донька Вікторина, фото rusevik

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: factsinter
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: factsinter

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Не вірю, вимагаю генетичну експертизу", - пожартував нещодавно співак Микола Басков. До слова, його думку розділять колишня Петросана Олена Степаненко і донька Вікторина.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: delfi.lt
Євген Петросян і Тетяна Брухунова, фото: delfi.lt

Історія з народженням спадкоємця з самого початку була оповита завісою домислів і здогадок. Молода дружина стверджує, що народила сама, хоча ніхто її вагітності не помітив.

"Навесні цього року я кілька разів бачив Петросяна з його дружиною. І жодного живота у неї не було, - заявив охоронець будинку культури "Меридіан", в якому до пандемії проходили концерти гумориста і його "Петросян-шоу".

"Сама вона народила чи ні, але у нас питання: хто батько?", - запитала представник Олени Степаненко. У мережі вже з'явилися чутки, що була не одна спроба ЕКО, але щось все не виходило. Хто знає, так це чи ні, але ж ще роки два тому в інтернеті гуляло відео, на якому Тетяну знята з помітним животом. Можливо, були невдалі спроби? Не виходило, і раптом - ось вам! Питається, а від кого? Резонно засумніватися в біологічному батьківстві.

Так само є коментар акушерки-гінеколога, репродуктолога Олени Дорощенко: "Стосовно "випадково" я не можу нічого сказати. Виявити дуже просто - робиться генетичний аналіз між чоловіком і дитиною".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Степаненко досі продовжує мстити зраднику Петросяну: "Олена, припиніть негайно".

Як повідомляв Знай.uа, 75-річного Петросяна помітили з молодою красунею, це не Брухунова: "Уведе Євгешу з сім'ї".

Знай.uа писав, дружина Петросяна Брухунова вперше показала прогулянку з новонародженим сином: "Стильна матуся".