Відома українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість захопила численних шанувальників дуже стильним образом, примірявши білосніжний светр і широкі штани кремового кольору, грайливо зібравши волосся назад для фотографії. Так, артистка поспішила повідомити аудиторії далеко не найприємнішу новину - виявляється, 5 листопада вона потрапила в ДТП, причому, за словами самої красуні, це сталося досить безглуздим чином.

Надя зізналася, що біда сталася, коли вона виїжджала з їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку. Виконавиця проїхала всього кілька кілометрів і врізалася в інший автомобіль. Варто відзначити, що зірка вважає себе впевненим водієм і за кермом вже далеко не перший рік, проте в ДТП може потрапити кожен і ніхто не застрахований від невдалого дня.

моє обличчя, коли виїжджаючи з дому, подумала, що я хороший водій, проїхала 2км і врізалася в іншу машину☺️ А у вас як справи?

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "нічого ти тооочно 100% ощасливила водія тієї машини. І взагалі, головне, що ти жива здорова і красива❤інше не важливо💋", "сподіваємося все добре з тобою❤️", "мені здається людина, в яку ти врізалася була щаслива, що врізалася ти😂❤", "Надя будь акуратніше 🙏❤️ ми тебе любимо 🥺".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.