Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя в своєму Instagram.

Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. Цього разу артист опублікував миле фото, а в підписі до нього заінтригував фанатів зйомками, користувачі впевнені, що він знімав новий кліп.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Володимир зображений в цікавій кімнаті, він розкинувся в кріслі, а поруч з ним крутяться дві дівчини і хлопець. Перед камерою Зоряний красень з'явився в стильному бежевому костюмі, під піджаком якого видно такого ж відтінку светр, а на його плечах висить хустку в тон, але з візерунком. Свій образ Вова доповнив масивними чорними черевиками. Він не дивиться в камеру, захоплено розглядаючи фігурки на столику поруч. У підписі до фотографії Дантес написав: "Стоп! Знято!". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію чоловіка Дорофєєвої, багато хто запитує його про зйомки нового кліпу і коли його чекати.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.