Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими кадрами зі свого життя.

Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі миле фото в стильному образі, а в підписі до нього звернулася до своїх фоловерів.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Анна відображена в затишній тьмяній кімнаті, вона сидить на ліжку в цікавій позі, і з сумом в очах дивиться в об'єктив. Перед камерою красуня з'явилася в короткій чорній сукні, яка оголила витончені плечі і стрункі ноги. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Заворотнюк написала: "Привіт, друзі мої. Вас тут багато новеньких. Розкажіть мені як давно ви на мене підписані? І чому? Який контент Вам найбільше цікавий? Я хочу сказати, що я вами дуже дорожу, і мені здається, що ми з вами багато в чому дуже схожі". Фанати в захваті від нового фото красуні, її засипають компліментами і відповідями в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.