Микита Добринін - один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото, і цього разу показав милий знімок, на якому позує в стильному образі.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фотографії Добринін написав: "Друзі, іноді в сторіс Даша розповідає, що їй хочеться поділитися важливою для нас подією, купівлі або поїздці. Але я кажу, що ще рано. А її прямо розриває на частини. Так хочеться з вами розділити радісну новину. Просто мій життєвий принцип - це все організувати, зробити, довести до логічного завершення і потім радіти реалізації задуманого. Тільки тоді, можна розповісти і поділитися радісною подією. Я не люблю кидати слів на вітер. І просто без приводу, не розкидаю інформацію.

Я завжди ставлю перед собою чіткі цілі йду до них. Я усвідомлено приймаю рішення. І для деяких кроків дійсно необхідно мовчання, щоб як то кажуть – не зірвалася угода. Хоча є люди, які розповідають і у них теж все виходить, але це не для мене. Друзі, а до якої категорії Ви ставитеся? Ви любитель все розповідати з азартом? Або все-таки ви приховуєте? Тримайте в собі і просто даєте результат?".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.