Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя.

Нещодавно у своєму мікроблозі дівчина показала миле фото в стильному образі, а в підписі до нього розповіла про дари осені.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Анна відображена в цікавій фотозоні з милими осінніми атрибутами, серед яких яскраві помаранчеві гарбузики різних розмірів. Перед камерою юна красуня з'явилася в цікавому образі - на ній чорні шкіряні штани і біла блузка, поверх якої вона накинула в'язану безрукавку. Її волосся акуратно укладені, а на обличчі легкий макіяж, вона тримає в руках сонцезахисні окуляри і дивиться в об'єктив. У підписі до публікації Заворотнюк-молодша написала: "З дарами осені. Залишайте осінні смайли в коментарях". Фоловери в захваті від нового фото Ані, її засипають компліментами і смайликами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.