Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими фото зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі яскраві осінні фото, на яких з'явилася в чарівному і стильному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Анна зображена на прогулянці в Москві, біля Великого театру. На не стильний наряд, який складається з вузьких джинсів з поясом і світлій майці, поверх якої вона накинула білий теплий кардиган з кишенями і гудзиками. Її волосся в об'ємній укладанні, а на обличчі легкий макіяж, вона не дивиться в камеру. У підписі до публікації Анна Заворотнюк написала: "Дорогі, як ви вже здогадалися, я тут вам відео з укладанням на завтра готую, на цей раз на гребінець і звичайний фен. Чекаєте? До речі, гріюся в кардигані @iamstudio". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото дівчини, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.