Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими фото зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі милі знімки з нової фотосесії, а в підписі до них підкинула фоловерам цікаву задачку.

Читайте Знай в Google News!

На нових фото Анна відображена в цікавій локації - вона вийшла на прогулянку на Красній площі в центрі Москви. Перед камерою вона з'явилася в стильному чорному вбранні - на ній коротенька спідничка з колготками в горошок і теплий светр, поверх якого вона накинула модний шкіряний піджак оверсайз. Волосся красуні акуратно укладені, а на її обличчі легкий макіяж і темні окуляри. У підписі до публікації Заворотнюк-молодша написала: "Я не знаю, як вибрати одну фотку. Піджак від улюблених @iamstudio. Пограємо, зможете вгадати фільми по емодзі? Я не відразу здогадалася". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще