Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість і його красуня-дружина Вікторія поділилися кумедними кадрами у своїх Сторіс, адже 9 листопада одному з найбільш харизматичних чоловіків України виповнилося 37 років. З цієї нагоди першими, звичайно ж, привітала знаменитість його сім'я - просто з порогу Вікторія зустріла коханого чоловіка з тортом, запропонувавши задути свічки, а допомогла зірковому татові в цій справі 6-річна донька Ліза, яку численні шанувальники також знають, як "крихітку Ліззі". До привітань добродушного артиста вже приєдналися безліч зірок шоу-бізнесу, а також телеканали, проекти і шоу, в яких брав участь Юрій.

Сьогодні день народження відзначає комік і учасник студії «Квартал 95» Юрій Ткач @yuriy_tkach.🎉 Дружина гумориста Вікторія @viktoriya_tka4, на своїй сторінці в Instagram, поділилась милим відео, як вони разом із донькою вночі привітали Юрія зі святом.🥰 Ми приєднуємось до привітань та бажаємо, щоб кожен день був сповнений яскравими подіями і позитивними емоціями!❤️

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сьогодні день народження святкує гуморист, учасник #КомандаЛегенд шоу «Маскарад» (@maskarad_1plus1) Юрій Ткач (@yuriy_tkach). Бажаємо, аби кожен день був сповнений позитивом та яскравими враженнями 🎉

Сьогодні День народження у нашого Юрчика!🎈🎈🎈 Вітаємо від усього колективу та бажаємо нових крутих ролей і невичерпного натхнення!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше