Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію серією пікантних кадрів, знявшись з колегою і подругою Вікторією Смеюхою для "чоловічого" глянцю XXL у вересневому номері. Так, артистка вирішила згадати, на яких ще відвертих обкладинках з'являвся їх дружний жіночий дует протягом 15 років з початку кар'єри в "НеАнгелах", починаючи з липня 2006 року. Виявляється, зірки встигли побувати на сторінках видань "Playboy" і "EGO", а також приміряти різні бікіні і еротичну спідню білизну, а іноді навіть засвітитися голяка.

Гаряче замовляли? Гортайте вліво і зігрівайтеся правильно🔥 PS. 15 років-змін немає. Це я про нас з @vikanablack 😂 PPS. питання для уважних: скільки років 1-й обкладинці #Playboy ?)

Фолловери не пройшли повз: "по фотках можна помітити, як дорожчали журнали. Або як падала гривня.", "Пішов шукати видання 😂", "такі класні😂", " ви супер❤ ️ ♥️❤ ️ обожнюю вас Слава!!!", "З роками все краще 😍", "Вау🔥", "красиві чортівки🔥 🔥 🔥", " брови на перших обкладинках це🔥 😂".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.