Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з давнім другом, виконавцем Сергієм Лазарєвим. Так, за допомогою фотошопу фанати вирішили показати, як ідеально виглядають один з одним артисти, адже деякі вже багато років щиро вірять в таємний роман між парочкою і навіть спільних дітей.

На селфі зірки грайливо дивляться в камеру, Сергій ніжно обіймає Лорак ззаду, а з одягу на артистці тільки білий махровий халатик, який та недбало скинула з плечей, засвітивши пишні груди. Зачіску Ані фанати теж вирішили "поміняти" - тепер вона не зовсім шатенка, у красуні з'явилися і світлі пасма волосся. До слова, раніше фоловери показували і більш відверті публікації - наприклад, оголену парочку і навіть їх весілля.

-навіть у багаторічній дружбі настає момент, коли ви обидва розумієте, що це ваша зупиночка😏

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця не довго пробула одна. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років.

З Сергієм Лазарєвим красуні приписують роман вже багато років, проте артисти завжди відзначають, що вони всього лише кращі друзі. Втім, це не заважає фанатам мріяти і за допомогою відмінної ретуші в Фотошопі доводити, як би добре зірки виглядали разом.