Співачку Селенуа Гомес затвердили на роль лесбійки-перуанки Сільвії Васкес-Лавада.

Читайте Знай в Google News!

Популярна американська співачка та акторка, зірка діснеївських фільмів 28-річна Селена Гомес готується до нової ролі в кіно. Зірка зніметься у фільмі "In the Shadow of the Mountain" (В тіні гори) де вона зіграє першу відкриту лесбійку-альпіністку Сільвію Васкес-Валадьє.

Селена Гомес, фото Getty Images та Сільвія Васкес-Валадьє
Селена Гомес, фото Getty Images та Сільвія Васкес-Валадьє

Сільвія підкорила сім найвищих гірських вершин на кожному континенті й стала першою перуанкою, яка піднялася на Еверест.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Останню із з семи вершин Васкес-Валадьє підкорила у 2018 році. На цей своєрідний челлендж у лесбійки пішли роки. Зважитися на таке випробування Сільвія вирішила після смерті своєї коханої Лорі.

Крім захоплення скелелазінням, хоробра лесбійка також допомагає жертвам жорстокого поводження впоратися з пережитим за допомогою альпінізму. Сільвія, яка сама пережила насильство в дитинстві, говорить, що скелелазіння допомогло їй зцілитися. Вона створила організацію "Сміливі дівчата", яка допомагає іншим жінкам, постраждалим від жорстокого поводження.

Мемуари 46-річної альпіністки лягли в основу сценарію фільму "In the Shadow of the Mountain". Стрічка має вийти на великі екрани у 2022 році.

Цікаво, що сама Селена Гомес ніяк не прокоментувала інформацію про нові зйомки.

А от Сільвія у своєму Instagram зазначила, що дуже задоволена тим, що її зіграє Селена. Вона назвала співачку "талановитої" і "чудовою".

"Я рада поділитися цією захоплюючою новиною, що команда зірок вибрала мої мемуари для екранізації. Я вважаю за честь, що талановиту і чудову Селену Гомес взяли на головну роль", - написала Сільвія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кумир мільйонів Селена Гомес вирішила покинути Instagram

Як повідомляв портал Знай.ua, фанати звинуватили Гомес в пластиці після фото з декольте

Також Знай.ua писав, особистий тренер Селени Гомез зізналася, як допомагає артистці тримати себе у формі.