У п'ятницю, 13 листопада, на телеканалі СТБ показали четвертий випуск нового реаліті "Холостячка". Як відомо, героїнею шоу стала українська актриса і переможниця "Танців з зірками" Ксенія Мішина, в новому випуску дівчина пустила наречених у своє особисте і професійне життя.

Читайте Знай в Google News!

На офіційній Instagram-сторінці "Холостячки" заінтригували шанувальників напередодні виходу нового випуску. Так, за опублікованим анонсом з'ясувалося, що хтось із учасників відмовився від власної дитини. Ксенія різко негативно відреагувала на брехню чоловіка: "Як взагалі можна так чинити?!"

"Скандальне викриття на проєкті "Холостячка" 😱 Хто з учасників брехав Ксенії Мішиній з першої зустрічі?" - йдеться у підписі до відео.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше ми писали про те, що в попередньому випуску "Холостячка" Мішина прийняла рішення попрощатися відразу з трьома чоловіками, які боролися за її серце. Так, Ксенія вважала за потрібне відправити додому Артема Шепеля, Сергія Кирієнка, Костянтина Скрипачука.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, переможницю "Холостяка" Дашу Ульянову підкосила хвороба: "Тест позитивний, ламає все тіло".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Конор МакГрегор" з "Холостячки" виклав правду про шоу: "Висновки зроблені, серця розбиті".

Також портал Знай.uа писав, що приготували глядачам "Холостячки" в новому випуску: реальне життя Мішиної та нові випробування нареченим.