Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Ліліана часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Так, нещодавно зіркова красуня показала в соцмережі яскраве фото і відео своїх пригод з чоловіком в жаркій пустелі. Нещодавно пара відпочивала в Австралії і наважилася на екстремальне місцеве пригода – катання по пустелі на спеціальних транспортних засобах.

Читайте Знай в Google News!

"Ще один незабутній день у скарбничці моїх дорогоцінних спогадів. Поділюся своїми враженнями, щоб знову прожити ці емоції. Після нашої фотосесії в пустелі, відчувши її міць і силу, звичайно ж, захотілося повернутися туди ще раз. І Влад в той же день запустив думку, що нам потрібно терміново на сафарі в пустелю. Буквально на наступний день ми зустріли представника @bigreddxb який запропонував випробувати нові емоції і покататися на баггі. Попри те, наш рейс був в той же день, і залишалося зовсім мало часу, ми, не роздумуючи, погодилися", - поділилася враженнями Ліліана Яма.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Влад Яма з красунею-дружиною відсвяткували "чавунне" весілля, справжня романтична казка.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма розкрив, як дружина йому догоджає вдома.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма показав гарячі фото з красунею-дружиною.