Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина славиться своїм почуттям гумору, вона активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і відео з особистого життя. Цього разу вона показала кумедне відео, на якому з'явилася у весільній сукні. До слова, раніше Крістіна опублікувала в мікроблозі фото в цьому ж вбранні, а в підписі до нього заінтригувала. У новому відео вона розкрила інтригу.

Читайте Знай в Google News!

У цьому відео Лебідь направляє шанувальників на свій ютуб-канал, а вже там оголошує, що чекає глядачів у новому сезоні її програми "Аферисти в сітях". Виявилося, що знімальна команда придумала дещо нове - глядачам запропонували показувати свої фокуси під час зйомок. І саме про це ведуча програми весело розповідає у своєму відео. "Я приготувала вам масу сюрпризів і несподіванок! Нові розслідування, викриття афер, перевірки на вірність і звичайно ж нові фокуси! Дивимося, коментуємо, ділимося враженнями з друзями... Приєднуйтесь! Підписуйтесь на мій канал! Разом веселіше!",- каже Христина у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, віцепрем'єр Розенко потрапив до лікарні, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенка розповіла про найінтимніше.

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.