Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з "Іванушок International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист в один з холодних листопадових днів віддався ностальгії, зізнавшись, що завжди переживає останній місяць осені особливо важко, адже в різний час саме в цю пору втратив відразу трьох дорогих його сердцю людей - солістів "Іванушок" Ігоря Соріна і Олега Яковлєва, батька Генріха Святославовича.

28 листопада татові Андрія могло б виповнитися 90 років, але той раптово помер 11 жовтня 1999 року. Ігор Сорін, будучи в першому складі "Іванушок" раптово помер 4 вересня 1998 року на 29 році життя. 10 листопада він міг би відзначати свій 51-й день народження, але 1 вересня 1998 року співак випав з вікна студії, дивом вижив, проте незабаром його серце не витримало, а причини трагедії так і залишилися загадкою: від наркотиків до випадковості.

Олег Яковлєв же прийшов на місце Ігоря Соріна, виступав з 1998 по 2013 рік. 29 червня 2017 року виконавець помер на 48-му році життя від зупинки серця, потрапивши в лікарню з діагнозом "двостороння пневмонія, викликана цирозом печінки". Він був похований в Москві 7 серпня, а 18 листопада Олегу міг би виповнитися 51 рік. Причиною його захворювання і надалі смерті називають надмірне захоплення алкоголем.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Для мене листопад найсумніший місяць...28го, в день нашого перенесеного концерту моєму татові виповнилося б 90 років.

Нещодавно був день народження у Ігоря Соріна, сьогодні у Олежки Яковлєва.

Пом'янемо..."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше